MindGap

December 1, 2020 / beier500MindGaps kalendergave, 1 December

Mindgap kalendergave låge nummer 1

Så er det første december, og MindGaps kalendergave til jer, vil give jer den perfekte start på året 2021

Youtube

Vil du se episode 1 – se den på YouTube HER.

1 december gratis markedsførings tip – Mindgap kalendergave

Strategi, målgruppe

Vi vil hos MindGap gerne dele lidt ud af vores erfaringer og give jer nogle gratis tips og tricks til at hjælpe jer med jeres online markedsføring. Vi vil gerne fokusere på social markedsføring og give tips som er til at bruge på de mest brugte og effektive strategier på facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube. Fotograf Anders Beier, gennemgår hver dag indtil juleaften – gode råd som nemt kan implementeres, og gøre jeres forretning bedre. Det har på mange måder været et usædvanligt år 2020, for nogle en uforståelig katastrofe og for andre faktisk bedre end man turde håbe på. Virksomheder der kan skifte fokus og tilpasse sig nye omstændigheder har haft stor gavn af digital markedsføring. Måske er det ikke altid tilrettelagt eller planlagt, men der er ingen tvivl om at dem som har social markedsføring som en aktiv og planlagt aktiv, de klarer sig bedst. Måske har du prøvet facebook og synes ikke rigtig at der sker noget, følg med hver dag og se om det ikke hjælper din virksomhed og dermed skaber mere salg og værdi.

Facebook

Første december fokusere vi på Facebook – En faktor der ikke er til at komme udenom – men for at få den største mulige effekt ud af facebook skal der tænkes – Der var engang hvor man som virksomhed kunne sende en update ud til sit netværk og blive set, idag har facebooks algoritme p godt og ondt ændret sig, og kun 5-10 % af virksomheders opslag bliver set af deres kunder. Det er desværre blevet meget sværere at blive kendt på facebook – men til gengæld er det blevet meget lettere hvis du er en virksomhed som skal ud til specifikke kunder og målgrupper.

Mindgap realiserede opgaver

MindGap har Igen lavet Visual Bornholm til øens turister – På andet år har Visual Bornholm allerede slået sig fast som en del af Bornholms markedsføring og med det rene layout, visuelle identitet og smukke billeder viser Bornholm frem på bedste vis.

1 December MindGaps kalendergave

Første tip er simpelthen at finde din målgruppe som kan være svært – men er grundstenen i at få en effektiv markedsføring ligemeget om det gælder social markedsføring, eller den mere traditionelle markedsføring på TV eller i aviserne.

Copyright (C) 2019.

Design by MindGap