MindGap

January 14, 2020 / beier500IMAGE BILLEDER

knapstad fotograf anders beier

Image billeder er de slags billeder der skaber opmærksomhed.

Fotograf Anders Beier er meget opmærksom på effekten af image billeder. Det er de slags billeder der hjælper jeres brand med at vække følelser eller får beskueren til at stoppe op og lige kigge en ekstra gang. Se de forskellige eksempler fra MindGaps 2019 highlights

MindGap 2019 highlights – Imagebilleder

Har du lyst til at se billeder taget af reklame fotograf Anders Beier så kig ind til hans portfolie på www.andersbeier.com eller hans Instagram her.

2019 image billeder

image billede til Small Batch brewery taget af fotograf Anders Beier bornholm
small batch brewery

small batch

Hvad er det der får os til at stoppe op her. Der er mange faktorer der spiller ind når man skal tage et image billede. Farverne på flaskerne er mange, derfor er der taget et bevidst valg om at ikke bruge farve i baggrunden. Vandet er tilføjet som en ekstra friskhed til øllerne da de ellers er ret afmålt med de brune farver i flaskerne. Der er valgt en enkelt opsætning af flaskerne for at skabe ro og for at beskueren skal fange det vigtigste, nemlig øl.

norresan aftenlyset møder en varm kom kaffe, image billede taget af fotograf Anders Beier, bornholm
Norresan

Norresan

Den lille café i gudhjem. Her møder man en dejlig hjemlig atmosfære og et dejligt værtskab og en helt igennem utrolig udsigt. Det er fanget i dette billede uden at der er mennesker på, men at der står en dejlig varm kom kaffe klar, på bordet hvor aftenlyset virkelig rammer.

kalas kalas sandvig image billede taget af fotograf anders beier en tidlig morgen
kalas kalas

Kalas kalas

Sandvig is kalas, dette billede vækker følelser. Hvem er de to personer på denne dejlige morgenstund. Christina og Christian har med denne perle virkelig fundet ind til essensen af Bornholm, med dejlig udsigt til havet og sommerfølelsen af is eller kaffe til at nyde roen og stilheden.

Hasle røgeri image billede taget af fotograf Anders Beier
hasle røgeri

Hasle røgeri

Det er ikke altid at man skal vise 100 % hvad det er, her er der fokus på en skorsten og ikke sild. Det der gør billedet interessant er at man ikke umiddelbart ved hvad det er, men når man sammen med en tekst eller andre billeder får det vist, giver det pludselig billedet værdi og ekstra opmærksomhed.

Copyright (C) 2019.

Design by MindGap