MindGap

FOTO

Imagebilleder, produktbilleder, portræt, madbilleder, reportage, på location, i studie - Alt i foto

iced tea
Bornholms teater
Bornholms linien
knapstad
  • Arbejde : Foto i alle former
  • Kunder : mange
  • Link: www.andersbeier.com

Anders Beier, international anerkendt fotograf

Anders Beier er uddannet reklame fotograf og har stor erfaring. Hans billeder er publiceret i magasiner, bøger, kataloger, og generelle reklamer.

Anders Beier har en god evne til at komponere billeder og samtidig tage højde for virksomhedens værdier. Han har en agent i New York, og har på det seneste taget billeder i hele danmark, London, Grønland, USA. At have sådan en resource på Bornholm er helt fantastisk.

se hans portfolie her

www.andersbeier.com

I samarbejdet med Sune Rasborg har han udgivet 2 bøger med flere på vej, og har høstet stor anerkendelse. Har vundet i World Gourmand cookbook award med special award of the jury, og best photography cookbook.

Er shortlistet med et madbillede i production paradise – en international foto konkurrence valgt blandt de 8000 deltagere.

top 10 i verden ifølge production paradise

top 10 i verden ifølge production paradise

Desuden er han blevet shortlistet i Pink lady food photographer of the year med en film behind the scenes “another day at the office”

Indenfor foto generelt er Anders Beier et stærkt visuelt valg, og løser opgaver såsom, produktbilleder, portræt, interiør, arkitektbilleder, imagebilleder og reportage. Som udgangspunkt har alt til fælles at Anders går op i lys lægning og sætter stor ære i at levere noget som begge parter er glade for.

Copyright (C) 2019.

Design by MindGap