MindGap

October 11, 2018 / beier500Top 10 food photographer i verden

top 10 i verden ifølge production paradise

I November 2018 blev Anders Beier shortlisted i production paradise‘s fotokonkurrence som bedømmes af nogle af verdens førende art directors, og magaziner. Og her blev fotograf Anders Beier’s billede valg blandt de 10 bedste mad billeder i verden. Billedet er taget fra bogen – Bornholm – folk, fæ og flere foodies. En bog der også har vundet en international pris, nemlig World best Gourmand cookbook i 2017 – special award of the jury. Bogen blev til som en opfølger på bogen Bornholm – folk, fæ og foodies, som formåede at blive nummer 3 i – best photography cookbook – i samme award uddeling året før.

production paradise top 10 foodphotographer
top 10 in the world

Et fantastisk samarbejde

Bornholm – folk, fæ og flere foodies

Fotograf Anders Beier og Kok, foodstylist og forfatter Sune Rasborg har gennem mange år haft et samarbejde omkring madbilleder. Og netop deres samarbejde gjorde dem kendt uden for danmarks grænser. De har været i Kina til award shows, været på bogmesse i Beijing og holdt foredrag om deres madbilleder, vundet flere priser sammen – De har sågar fået en agent i Shanghai/Hong kong. Det bliver spændende at se hvad de finder på næste gang.

se også Anders Beiers billeder i Conde Nast Traveller

Et lille hint – kunne være dette billede

research tur til grønland
grønland

Sune Rasborg og Anders Beier har været på en tur til Grønland, en research tur… På turen var der fokus på Grønlandsk madkultur. Og ud over en tur til Russel gletsjeren, tur på fjorden på hundeslæde, fund af isbjørne fodspor, isfiskeri, blev det også til en snak med de lokale om madkultur, og hvordan det er muligt at spise på grønland hvor størstedelen af føden bliver skudt, eller fanget. Det var en fantastisk tur, med fantastisk natur. Det er ikke sidste gang at grønland skal besøges. Tusind tak til alle der var med til at gøre turen så god.

Copyright (C) 2019.

Design by MindGap