MindGap

December 18, 2018 / beier500Tv 2 Bornholm var forbi lige før jul, her finder du en mulighed for at se behind the scenes fra en arbejdsdag med fotograf Anders Beier

kulturrepportagen

Kulturrepportagen Tv2 Bornholm

Søren Øhlers fra Tv2 Bornholm og kulturrepportagen var forbi kort før jul til en snak og en reportage fra en arbejdsdag for bornholmske reklame fotograf Anders Beier – du kan se hans personlige portfolie her. Mie Mølgaard Ceramics var i studiet for at få taget nogle nye imagebilleder fordi hun har overtaget firmaet alene. Hun ville gerne have noget der skilte sig ud og da vi og de har haft stor success med lign. billeder til hendes virksomhed. Det er noget folk taler om siger hun, og at billederne er med til at skabe opmærksomhed er en KÆMPE gevinst for firmaet. Det gælder om at lave et brand som folk ligger mærke til. Mette Irmelin Munch var makeup artist, og netop her er det vigtigt at det bliver lavet 100% fra start af, men skal der tages imagebilleder er det altid en god idé at få et professionelt setup fra start. Som i kan se i programmet ( HER ) så er det en længervarende process hvor idé , tilblivelse og redigering med grundlag i firmaets værdier tager tid, men effekten er til at føle. Det har det været for Mie !

se i programmet ( HER )

Fotograf Anders Beier bornholm

reklamefotograf Anders Beier bruger lang tid på imagebilleder for at beskueren skal føle billedet. Det med at manipulere med billeder er ikke et nyt fænomen, det er altid blevet brugt. Selv de store malere har brugt manipulation til at fremhæve det som de synes var vigtigt i et billede. Og senere i fotografiets tidlige stadie har man manipuleret lys og skarphed i datidens mørkekamre. Med redskaber som photoshop er det bare blevet meget mere enkelt og nemmere. Plus at der er kommet langt flere muligheder. Det handler ikke om at fjerne forskellige skavanker ved billedet men om at skabe en verden som beskueren kan føle. Desto nemmere det er at afkode desto nemmere rammer det vores følelser. Det er det der gør et godt billede.

se flere bileder fra Anders Beier her, eller hans portfolie på www.andersbeier.com eller følg ham på instagram.

Copyright (C) 2019.

Design by MindGap